Condiții de cumpărare

Condiţii de utilizare:

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Instalatorul.net, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. Poszet Cominstal S.R.L.

Intregul continut al acestui site Instalatorul.net – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C.Poszet Cominstal S.R.L. si este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Instalatorul.net, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Instalatorul.net si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul

Continutul site-ului Instalatorul.net nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisã.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Dispozitii finale

S.C. Poszet Cominstal S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din Instalatorul.net.

S.C. Poszet Cominstal S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale Instalatorul.net.

S.C. Poszet Cominstal S.R.L., proprietarul Instalatorul.net, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

S.C. Poszet Cominstal S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul Instalatorul.net, fara acordul dumneavoastra explicit.

S.C. Poszet Cominstal S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

S.C. Poszet Cominstal  S.R.L isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului Instalatorul.net, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

Despre comanda

Toate produsele de pe site-ul Instalatorul, sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala in vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. Ne obligam ca aceste date sa fie tinute confidentiale si sa fie folosite de catre Instalatorul doar in scop de vanzare catre client.

E-mail primit dupa depunerea comenzii online nu reprezinta o confirmare concreta a comenzi. Este doar un raspuns automat ce se genereaza automat dupa ce clientul introduce toate datele de facturare si livrare, si dupa ce apasa butonul „Comanda” in cosul de cumparaturi. E-mail-ul primit automat contine datele comenzii, produsele comandate si costul total al achizitiei.

Daca unul dintre colegii nostri de la departamentul de vanzari confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca o comanda finalizata.

 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca disponibilitatea afisata pentru un produs sau mai multe produse poate sa nu mai fie valabila in momentul in care va procesam comanda. O comanda finalizata inseamna o comanda confirmata prin mail/SMS de catre unul dintre colegii nostri de la Departamentul de Vanzari!

Comanda se poate plasa telefonic, online prin inregistrare, sau prin comanda rapida.

Modalitati de plata

Achitarea contravalorii produselor comandate de poate efectua in doua modalitati:

– plata la ramburs prin numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

– transfer bancar/ordin de plata: Plata prin Ordin de plata sau transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de Poszet Cominstal Srl, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin curierat rapid.

Pretul livrarii: 21.00 lei plus TVA primul kilogram, iar dupa primul kilogram + 1 lei/ kg plus TVA (exemplu: Un cazan de cca. 30 de kilograme 21.0lei + 29×1 lei plus TVA, Total: 50.00 plus TVA)

Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 24-48 de ore. Termenul de livrare si disponibilitatea (daca se pot comanda de la furnizor sau producator) produselor care nu se afla pe stoc este confirmata de catre un consultant de vanzari al magazinului nostru.